Ledenvoordeel

Welkom bij opticien aan huis

Opticien aan huis werkt met een team van professionele opticiens en bezoekt u aan huis of op het werk om voor u de perfecte bril te maken. Wij zijn er voor iedereen. Kinderen, volwassenen, senioren, maar ook bedrijven en zorginstellingen…Ervaar het gemak! U hoeft alleen maar contact op te nemen per e-mail of telefoon om een afspraak te maken. Mocht de bril, door een ongelukje, niet meer lekker zitten komen we gewoon even bij u langs om de bril bij te stellen.

Ervaar het gemak
Opticien aan huis bezoekt u aan huis in de regio om de ogen professioneel te meten en een bril te passen. En belangrijk; niet duurder dan de reguliere opticien of betere keten, maar altijd met een passende oplossing. Houd onze acties en prijsvragen in de gaten met Zorgboogextra. Deze kun je vinden in magazine Fijn! en op de Facebookpagina van Zorgboogextra.

Bekijk hier de video over opticien aan huis!

Opticien aan huis staat sinds 2006 voor u klaar, voor jong en oud. Ervaar het gemak van onze opticiens die u, aan huis en in de regio, bezoeken om de ogen professioneel te meten en een bril te passen.

Met een ruime collectie monturen bent u verzekerd van een unieke bril voor een unieke prijs. Meten doen wij met de meest moderne mobiele apparatuur en met onze kennis en jarenlange ervaring in de optiek, maken wij voor u de perfecte bril. U en uw ogen zijn uniek, daarom bekijken we bij iedere oogmeting welke glazen het beste bij uw ogen passen. 

Opticien aan huis vindt het belangrijk dat u vooraf weet waar u aan toe bent. Daarom hebben wij een menukaart ontwikkeld, waardoor u vooraf kunt uitzoeken wat u wilt en wat de bril gaat kosten. De totaalprijs is exclusief uw zorgvergoeding. Wij zijn bij alle zorgverzekeraars aangesloten. 

Ledenvoordeel

Ledenvoordeel: Gratis bijgerecht uit onze menukaart. Bekijk hier uw voordeel.

 

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer