Ledenvoordeel

Baby in Beeld

Groepsbijeenkomst
De eerste maanden met een baby kom je, als kersverse ouder, voor allerlei nieuwe situaties te staan. Leuk en tegelijkertijd ook spannend. Doe ik het wel goed? Hoe pakken andere ouders dit aan? Je kunt er tal van boeken op na slaan. Minstens zo leuk en leerzaam kan het zijn om op ontspannen wijze ervaringen met andere ouders te delen. Deze cursus biedt die mogelijkheid. Iets voor jou!

Tips en ervaringen
De bijeenkomsten zijn bedoeld voor ouders of verzorgers met een (eerste) kindje tussen de 0 en 3 maanden. In Baby in Beeld! staan de verhalen van de cursisten centraal. Er is alle tijd en gelegenheid om tips en ervaringen uit te wisselen en om vragen te stellen. Daarnaast wordt er volop informatie gegeven over de ontwikkeling van je baby en wat daar allemaal bij komt kijken. Thema’s die aan bod komen:

  • De bevalling en het ouderschap.
  • Huilen en troosten.
  • Spelen en praten met je baby.

De groepsgesprekken, situatieschetsen en demonstraties maken het een afwisselend en interessant geheel.

Begeleid door wijkverpleegkundige
De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten van twee uur. Deze vinden in de ochtend- of middaguren plaats gedurende drie weken. Groepen bestaan uit minimaal zes en maximaal acht ouders of verzorgers met hun baby en worden begeleid door een wijkverpleegkundige jeugdgezondheidszorg. Je kunt je aanmelden bij je eigen consultatiebureau.

Voor meer informatie kun je ook mailen naar cursussendiensten@zorgboog.nl .We zijn ook telefonisch bereikbaar via tel: 0492 - 504 821.
* maandag, woensdag en donderdag tussen 09.00 - 13.00 uur.
* dinsdag tussen 13.00 - 16.00 uur.

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer