Ledenvoordeel

Babybootcamp

De lessen worden langzaam opgebouwd en steeds pittiger voor je. Het leuke is ook nog dat je baby meegroeit, waardoor je 'gewichten' steeds zwaarder worden naarmate de weken verstrijken. De focus ligt op de quality time, waardoor de ouder-kind relatie versterkt.

Voordelen Baby-Bootcamp

Wat kun je verwachten van de Baby-Bootcamp®?
* Quality time voor mama en baby
* Plezier met je baby
* Back in shape na de bevalling
* Verbetering van je conditie
* Versteviging buik, billen en benen
* Ondersteuning van de bekkenbodem
* Contact met andere mama’s

Veilig voor je baby

In dit unieke programma worden, naast de klassieke oefeningen zoals been-, bil- en buikoefeningen, ook de bekkenbodemspieren getraind en is er veel aandacht voor de juiste houding van de moeder. In de lessen wordt gebruik gemaakt van een speciale baby-belt. Deze belt zorgt voor de nodige ondersteuning van je baby, zodat hij/zij op een veilige manier betrokken wordt bij de oefeningen.

Aanmelden

Ben je benieuwd naar wat Baby-Bootcamp® voor jou kan doen? Meld je dan aan via telefoonnummer 0492 - 504 821 of via e-mail: cursussendiensten@zorgboog.nl. Het is ook mogelijk om ee gratis proefles te volgen.

Voor alle cursusdata klik hier

Voor aanmelden klik hier.

Cursus
De cursus bestaat uit 5 lessen van 1 uur. Na afloop van de cursus kun je een strippenkaart te kopen van 5 of 10 lessen zodat je zelf kunt bepalen wanneer je aansluit bij de lessen.

Kosten
Na de proefles koop je een strippenkaart. De investering is als volgt:
5 Strippenkaart :       standaardprijs    € 81,-       Zorgboogextra prijs € 71,-
10 Strippenkaart :     standaardprijs    € 143,-     Zorgboogextra prijs €129,-

De strippenkaart voor 5 lessen kun je inzetten tijdens een periode van 7 achtereenvolgende weken en de  strippenkaart van 10 is te gebruiken in een periode van 14 achtereenvolgende weken. Dus als je een week niet kunt hoef je ook niet te betalen.

 
baby_bootcamp bal.jpg

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer