Ledenvoordeel

Babymassage aan huis

Heb je geen zin om te sjouwen met je baby en luiertas, maar wil je toch meer over een ontspannende babymassage leren? Dan komt onze docent komt graag bij je thuis. Zo leer je lekker thuis, in je vertrouwde omgeving je kindje leren masseren.

Verlichting bij darmkrampjes
Tijdens deze eigentijdse workshop leer je de basisbeginselen van babymassage. Babymassage helpt je kindje om te ontspannen en het is heerlijk om even echt tijd en aandacht voor je kleintje te hebben. Een goede massage geeft ook verlichting bij darmkrampjes.

De workshop bestaat uit twee privelessen à 1 uur, op een tijdstip dat je zelf kiest. Iedereen met een kindje tussen de 6 weken en 9 maanden kan meedoen.

Samen met je partner
De workshop is ook leuk om samen met je partner of eventueel opa of oma te volgen. Heb je toevallig een vriendin met een kindje in dezelfde leeftijd, dan kun je ook samen deze workshop volgen (informeer naar de voorwaarden).
Als je interesse hebt in deze workshop, kun je het digitale inschrijfformulier invullen. Wij nemen vervolgens contact met je op om een passende afspraak te maken.

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer