Ledenvoordeel

Gezond & Fit zwanger

Wil je actief in beweging zijn en blijven, wil je spieren versterken en mentaal voorbereid zijn op de bevalling? Doe dan mee met Gezond & Fit Zwanger!

Actieve en gevarieerde groepslessen
Tijdens de Gezond & Fit Zwanger trainingen wordt beweging gecombineerd met informatie en gezelligheid. Allereerst krijg je een zeer actieve en gevarieerde groepsles op muziek. De lessen bestaan uit spierversterkende oefeningen, houdingsoefeningen, bekkenbodemspiertraining en sluiten af met ontspanningsoefeningen.

Bepaal zelf de zwaarte
In de lessen wordt gewerkt met veel verschillende materialen. Er worden gewichten en elastieken gebruikt. Bij de groepslessen in Helmond (Keyserinnedael) worden grote (yoga)ballen gebruikt. Afhankelijk van wat je lichaam aan kan, kunnen de oefeningen lichter of met extra materiaal zwaarder worden gemaakt.

Ervaringen delen
Na actief bezig te zijn geweest kun je ervaringen uitwisselen. Iedere week wordt een onderwerp besproken rondom de zwangerschap, de bevalling en het herstel na de bevalling.

Gezond & Fit Zwanger bestaat uit tien lessen van een 1 uur.

Cursusdata en kosten
Bekijk het overzicht voor actuele cursusdata en prijzen.

Aanmelden
Om je direct op te geven voor een cursus klik hier.

Cursus
De cursus bestaat uit 10 lessen van 1 uur.

Ledenvoordeel
Als lid van Zorgboogextra krijg je korting op deze cursus. De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten, check hiervoor je polis.

 
 

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer