Ledenvoordeel

Mindfulness

8 weekse training

Heb jij ook vaak het idee dat je meer vanuit je agenda leeft, dan vanuit je gevoel? Dat je mooie kleine momenten mist, omdat je  ‘door moet’? Zou je wel wat liever willen zijn voor jezelf en je meer in balans voelen?

Deze training leert je met meer aandacht in het leven te staan door je op het hier en nu te richten. Je oefent om je gedachten te ordenen en stil te staan bij zowel positieve als negatieve gevoelens en je hier minder door te laten meeslepen. Ook leer je wat minder over jezelf en anderen te oordelen. Dit geeft meer balans en innerlijke rust. Mindfulness is voor iedereen. Maar met name als je merkt dat je last hebt van drukte, leeft op de automatische piloot, veel piekert of somberheidsklachten hebt, kan het je helpen.

Mindfulness staat voor volle aandacht. Je aandacht richten op dat wat er is in het hier en nu. Door je aandacht te leren richten op je ademhaling  kom je van de doe-modus in de zijn-modus. Door stil en opmerkzaam te zijn voor dat wat er op dat moment is in het lichaam ontstaat er rust en ruimte. Ruimte waarin je bewuste keuzes kunt maken; niet in wat je overkomt, maar wel hoe je erop reageert. Je leert een andere houding aannemen ten opzichte van spanningen en moeilijke emoties, zoals pijn, angst, boosheid, onrust en verdriet. Zo kun je je  gevoel beïnvloeden door helpende  gedachten te trainen en negatieve gedachtepatronen te doorbreken. Door je meest waardevolle instrument –de aandacht- bewust in te zetten, laat je je minder snel afleiden door in- en externe prikkels .

KRACHTIG EN AANDACHTIG via ZorgboogExtra:

Praktijk voor Mindfulness, psychologie, coaching en creatie

Adrienne van Gennip-Verstynen, psycholoog NIP en mindfulness trainer.

Wanneer: 8 woensdagavonden van 20.00 -22.00 uur.
De eerst volgende training start op 31 januari 2018.

Waar: Mierlo of Helmond e.o.

Kosten: 269 euro incl. materialen, leden ZorgboogExtra betalen slechts 249 euro!

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer