Ledenvoordeel

Wintervitamines voor mantelzorgers en vrijwilligers

*** Nieuwe cursus wordt gepland. Laat alvast via info@zorgboogextra.nl weten dat u interesse heeft, dan houden wij u persoonlijk op de hoogte. ***

Je moet het maar kunnen… Om als mantelzorger of vrijwilliger zorg te dragen voor een ander wordt er heel wat van je verwacht. En dan hebben we het niet alleen over het aantal uren die je in de zorg steekt. Er wordt steeds meer professionaliteit van je verwacht. Soms zou je willen dat je over wat extra vaardigheden beschikte. Om jezelf staande te houden, of om beter te kunnen communiceren. Zodat je bijvoorbeeld beter voor jezelf op kunt komen, of je grenzen kunt aangeven. Omdat  je ook aan jezelf toe wilt komen en in balans wilt blijven.  Speciaal voor Zorgboog Extra heeft Marjo Steenbeek van ‘STASTERKOPJEWERK’ een reeks wintervitamines samengesteld:

Vitamine A: assertieve vaardigheden

Vitamine B: balans

Vitamine C: communicatieve vaardigheden

Vitamine D: duurzaam inzetbaar blijven

Vitamine E: energie

Deze wintervitamines zijn bijeenkomsten/workshops die speciaal gericht zijn op mantelzorgers en vrijwilligers in de zorg. Elke vitamine staat voor een vaardigheid waarmee je in die bijeenkomst aan de slag gaat.Tijdens deze bijeenkomsten werk je samen met gelijkgestemden om je vaardigheden te vergroten en aan te scherpen. Het delen van ervaringen is niet alleen prettig, maar levert ook (h)erkenning en vaak ook nieuwe perspectieven.  De bijeenkomsten zijn, speels en praktisch van aard en bestaan uit afwisselende onderdelen. Je gaat meteen zelf aan de slag met wat je leert. En mocht je de theorie erop na willen slaan: je krijgt een hand-out hiervan mee.

Ledenvoordeel
Voor elke vitamineboost kun je je onafhankelijk inschrijven. Je betaalt slechts €35,- per vitamineboost i.p.v. €50,- (deze bedragen zijn excl. BTW).
Om in te schrijven, bel je naar 06 53519653 of kun je mailen naar marjosteenbeek@praktijk-despreng.nl .

 

 

 

 

 

 

                                                              

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer