Ledenvoordeel

Zorgboog_Pannehoeve lounge.jpg

Kom naar de Pannehoeve

Zin in een kopje koffie, gezellig samen liederen zingen of bewegen in de beweegtuin?

Bij de Pannehoeve aan de Jan van Goyenlaan 1 kunnen leden van Zorgboogextra deelnemen aan diverse activiteiten. De meeste activiteiten zijn gratis, voor sommige activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Klik hier voor de activiteiten waar u in november, december en januari aan deel kunt nemen. Aanmelden hiervoor is niet nodig. U bent welkom om mee te doen zo vaak als u wilt!

Activiteiten Zorgboogextra

Ook Zorgboogextra gaat een aantal activiteiten organiseren in de Pannehoeve. Ook hier bent u van harte welkom.

Wat gaan we doen?

Zondag 16 december van 10:00uur tot 10:50uur Workshop Mindfulness

5 euro

Adrienne van Gennip van Krachtig en aandachtig geeft een workshop Mindfulness. In deze praktische workshop oefent u uw gedachten te ordenen en stil te staan bij zowel positieve als negatieve gevoelens en u hier minder door te laten meeslepen. Ook leert u om liever te zijn voor uzelf. Dit geeft meer balans en innerlijke rust. Mindfulness is voor iedereen. Maar met name als u merkt dat u last heeft van drukte, leeft op de automatische piloot, veel piekert of somberheids-klachten heeft, kan het u helpen. Ook hier geldt iedereen kan meedoen. Na de workshop krijgt u van ons een gratis kopje koffie of thee.

Meedoen? Meld u aan het aanmeldformulier of via 06-41085403 of stuur een e-mail naar info@zorgboogextra.nl.
De eerste 5 aanmeldingen doen gratis mee.

Vrijdag 25 januari van 9:30uur tot 10:45uur Workshop Internetbankieren

Gratis

Wilt u ontdekken hoe u zelf op een veilige manier uw bankzaken online kunt regelen? Danielle en Willeke van Rabobank Helmond komen naar de Pannehoeve voor een gratis workshop Online Bankieren.

Neem uw eigen laptop, tablet of smartphone mee naar de workshop. U leert direct Online bankieren op uw eigen apparaat. Ook gebruikt u uw eigen Rabobank bankpas tijdens de workshop. Het is van belang dat u beschikt over de basiskennis van Windows, uw tablet of uw smartphone. Na de workshop krijgt u van ons een gratis kopje koffie of thee.

Meedoen? Meld u aan via  het aanmeldformulier 06-41085403 of stuur een e-mail naar info@zorgboogextra.nl.

Geen zin in activiteiten?

Geen zin in activiteiten loop dan eens binnen bij buurtcafé "Oma’s Appelfabriek" in de Pannehoeve. Hier bent u van harte welkom voor een kop koffie met zelfgebakken appeltaart of gewoon een gezellig praatje. Als lid van Zorgboogextra ontvangt u 50% korting op uw kopje koffie of thee op vertoon van uw lidmaatschapspas.

Tot ziens in de Pannehoeve!

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer