Ledenvoordeel

Rondrit huifkar

Boek nu via Zorgboogextra een uitje voor het hele gezin! Maak met een huifkar een leuk tochtje in Bakel en omgeving. U mag zelf aangeven welke route u wilt volgen. Kies bijvoorbeeld voor een rondje langs het buitengebied, de golfbaan, natuurgebied De Stippelberg, de beroemde Breuklijn of gewoon door het dorp. Onderweg wordt een tussenstop gemaakt.

De huifkarrit is leuk om als familie te organiseren voor een bewoner in een van de Zorgbooglocaties. De huifkar is toegankelijk voor rolstoelen, zo kunt u iemand met een (loop)beperking toch mee uit nemen! Daarnaast is de tocht ook zeker een aanrader voor andere familiefeestjes.

Als lid van Zorgboogextra betaalt u € 50,- (exclusief BTW) per rit. De rondrit start bij de Jan de Witkliniek in Bakel en duurt twee uur. Aan de rit kunnen maximaal twaalf personen deelnemen. Indien er personen in een rolstoel mee willen, is er in de huifkar plek voor vier personen in een rolstoel en twee begeleiders.

De huifkarritten zijn te boeken vanaf 1 april 2017 t/m de herfstvakantie op doordeweekse dagen, met uitzondering van de dinsdagmiddag.

 

Huifkar Yvonne & Nadieh.jpg

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer