Ledenvoordeel

Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert voor ouderen (65+) uit Helmond en omgeving theaterbezoeken naar het Speelhuis in Helmond. Ouderen uit Eindhoven en omgeving kunnen naar het Parktheater in Eindhoven, Muziekgebouw Eindhoven of de Schalm in Veldhoven. Geniet met een klein gezelschap van een heerlijke middag of avond uit! Vier het Leven begeleidt u persoonlijk van deur tot deur. Want samen uit is samen genieten!

Gaat u mee? Kijk voor het huidige programma-aanbod hier 

Stichting Vier het leven inspireert en brengt mensen samen. Ze organiseren culturele activiteiten van deur tot deur waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. U wordt thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en geniet met andere gasten van een toneelstuk of muziekconcert bij u in de buurt. Na afloop wordt u weer veilig thuisgebracht.

Per activiteit betaalt u de vermelde arrangementsprijs. Bij het arrangement zijn inbegrepen: het kaartje, de consumpties, het vervoer en de bespreekkosten. Heeft u een rollator? Ook dit is vaak geen enkel probleem.

Wilt u ook een leuke avond of middag beleven met een uitstapje van Vier het Leven? Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Vier het Leven.

Ledenvoordeel

Als lid van Zorgboogextra ontvangt u €5,- korting!

 

 

 

 

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer