Ledenvoordeel

Vincentre op maat

20% korting voor leden Zorgboogextra

Diverse organisaties voor mensen met een beperking kloppen bij Vincentre aan met het verzoeken om een voor hen aangepaste "Van Gogh belevenis". Vincentre leveren dan een specifieke presentatie en/of rondleiding. "Producten" die elke keer weer op maat toegesneden zijn. Vandaar de naam "Vincentre Op Maat". De volgende presentaties en/of rondleidingen bieden zij aan:

"De onvergetelijke Van Gogh".
Dit  programma bestaat uit een rondleiding in het Vincentre voor bezoekers met dementie en hun mantelzorgers, onder leiding van voor deze doelgroep professionele gidsen. De rondleidingen vinden plaats buiten de reguliere openingstijden op maandag in de winterperiode periode van 1 oktober tot 31 maart. Het programma duurt ongeveer 2 uur en is mogelijk voor groepen van maximaal 10 personen, inclusief begeleiding.

"Op pad met Vincent door Nuenen".  
Dit programma bestaat uit een rondleiding  in het Vincentre  en de presentatie  "Op pad met Vincent door Nuenen" met een toelichting van ervaren gidsen. Dit is een speciaal arrangement voor o.a. ouderen, blinden en slechtzienden, doven en slechthorenden, publiek met een psychische beperking. De rondleidingen vinden plaats buiten de reguliere openingstijden op maandag in de winterperiode periode van 1 oktober tot 31 maart. Het programma duurt ongeveer 2 uur en is mogelijk voor groepen van maximaal 30 personen, inclusief begeleiding.

Presentatie "Op pad met Vincent door Nuenen".
In uw eigen omgeving, in een door u te bepalen locatie, maakt u  in woord en beeld kennis met de Nuenense Vincent. In  deze presentatie "lopen" we als het ware in zijn voetspoor langs de nog zichtbare plekken die hij in zijn meest productieve periode als schilder op het doek heeft vereeuwigd. We horen de verhalen en anekdotes over zijn verblijf van bijna twee jaar in Nuenen. De presentatie duurt ongeveer 90 minuten en er is een uitvoerige toelichting van ervaren gidsen. Een pauze  kan in overleg worden ingelast en er kan een kleine verkoop van Van Gogh cadeauartikelen worden gehouden. De presentatie kan gedurende het hele jaar verzorgd worden.

Workshop " Kunst Maakt de Mens". Ouderen ontmoeten Van Gogh.
Het project is een samenwerking met het Van Gogh Museum. Vanuit het Vincentre  in Nuenen gaan we de komende jaren in Noord-Brabant een aantal workshops verzorgen. Op de website www.kunstmaaktdemens.nl krijgt u een indruk van wat het project inhoudt. Groepsgrootte 12 tot 15 deelnemers (exclusief begeleiding die niet mee doet). Locatie is in uw centrum. De workshops kunnen verzorgd worden op maandag, dinsdag of woensdag  gedurende het hele jaar.

Ledenvoordeel

U ontvangt op vertoon van uw Zorgboogextra-pas 20% korting.

 

 

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer