Ledenvoordeel

Ga er deze winter lekker op uit met Zorgboogextra! In de maand februari hebben we een aantal leuke winteractiviteiten georganiseerd. U bent van harte welkom om mee te doen. Schrijf u in via het online inschrijfformulier of meld u telefonisch aan via telefoonnummer 0492-348 686.

Benieuwd of u gezonde leefstijl heeft? Meld u aan voor de Samen Gezond & Actief dag op zaterdag 12 januari 2019. 

 • VOL     Wandelen met.... op maandag 4 februari 11:00-12:30uur (u kunt zich wel nog aanmelden en komt dan op de reservelijst te staan)
  Maak kennis met de beweegroutes die Stichting Jibb in samenwerking met gemeente Helmond heeft uitgezet. Samen met een speciale gast gaan we de beweegroute in Brandevoort lopen. Nadien drinken we een kop koffie of thee met een stuk verse vlaai van het Bakkertje in het Brandpunt.
 • Bowlen op woensdagmiddag 6 februari 14:00-16:00uur
  Een gezellig middagje uit! Samen met andere leden gaan we 2 uur bowlen bij City resort Helmond. Natuurlijk onder het genot van een drankje en een bittergarnituur. De activiteit vindt plaats op woensdagmiddag dus ook een leuke activiteit om met kinderen te doen. 
 • VOL     Workshop bloemschikken op maandag 11 februari 14:00-16:00uur (u kunt zich wel nog aanmelden en komt dan op de reservelijst te staan)
  In het gezellige atelier van Bloemcrea gaan we lekker creatief aan de slag tijdens de workshop bloemschikken onder leiding van Ellen Deelen. We
  maken een prachtig bloemstuk wat we erna mee naar huis nemen. Inclusief koffie/thee en iets lekkers. 
 • Een uniek kijkje achter de schermen bij Berkendonk op zondag 17 februari 13:30-15:30uur 
  Wat u altijd al wilde weten en niet durfde te vragen. We krijgen de mogelijkheid om een uniek kijkje te nemen achter de schermen bij crematorium Berkendonk. Na ontvangst met koffie en thee, worden we rondgeleid op plekken waar je normaal gesproken niet komt. 
 • VOL    IVN "snert" wandeling Natuurpoort De Peel op donderdag 21 februari 13:30-16:00uur = Deze activiteit is helaas al volgeboekt
  Gelegen aan het natuurgebied de Deurnesche Peel en vlakbij de voormalige veenkolonies Helenaveen en Griendtsveen biedt Natuurpoort De Peel toegang tot een uniek moerasgebied op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Onder leiding van een IVN gids zullen we een 2-uur durende wandeling maken. We sluiten af met een kopje (erwten)soep in het restaurant van Natuurpoort De Peel.

Lees hier de spelregels of meld u aan.

Voor de activititeiten geldt VOL = VOL

 

snowman-1882635.jpg

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer