Ledenvoordeel

Gociety Solutions b.v. met de GoLiveClip

Gociety Solutions ontwikkelt producten die jou en eventueel je omgeving, een gerust en veilig gevoel geven met het doel je een actief en gezond leven te laten leiden. "Onze passie is een bijdrage te kunnen leveren, aan het verbeteren van het leven van mensen. Wij geloven dat wanneer je een gezonde levensstijl leeft en je tegelijkertijd veilig voelt, je het gevoel van vrijheid kunt omarmen."

Gociety Solutions ontwikkelt oplossingen voor iedereen ongeacht je leeftijd of digitale ervaringen. Met toepassingen die eenvoudig en geheel naar jouw wensen of behoeften samen te stellen zijn.

GoLiveClip
De GoLiveClip meet je activiteiten, heeft een mobiele alarm knop met GPS voor locatie tracking en een automatische val detectie. De GoLiveClip kun je overal dragen, op of onder je kleding. Ze is water bestendig en verbonden met de GoLivePhone app op je smartphone. De app is op 2 manieren te gebruiken, als app tussen andere apps, wanneer je een meer ervaren smartphone gebruiker bent. Of op een manier dat de complexiteit van de smartphone geheel wordt weg genomen. Hierdoor wordt het gebruik van een smartphone sterk vereenvoudigd en daardoor toegankelijk voor echt iedereen.

GoLiveActive app
We hebben ook een beweeg programma ontwikkeld, de GoLiveActive app. Ook deze app kun je gratis downloaden in de Google Play store. Deze is gecreëerd om gezond te worden en te blijven. De oefeningen zijn gebaseerd op Otago, Pilates en Aerobics. Ze kunnen volledig op je eigen niveau uit gevoerd worden, zodat iedereen er plezier aan beleefd. De GoLiveActive app bestaat enerzijds uit het GoLiveVital onderdeel. Uitvoering van deze oefeningen, zorgen ervoor dat je balans en spierkracht op niveau blijft en verbeterd wordt,  waardoor bijvoorbeeld het risico op vallen sterk wordt verminderd. We laten in de GoLivePhone app ook zien wat je risico op vallen is en waardoor dit risico eventueel veroorzaakt wordt. Dit wordt gemeten door de GoLiveClip. Anderzijds bestaat de GoLiveActive uit het onderdeel GoLiveFit. Uitvoering van deze oefeningen, zorgen ervoor dat je aan je algehele conditie kunt werken om zo fit en gezond te blijven.

Er zijn natuurlijk heel veel andere manieren om een gezonde levensstijl te verkrijgen op gebied van bewegen. De GoLiveClip meet al je activiteiten en maakt ze inzichtelijk. Als je je doelen bereikt, wordt dit zichtbaar gemaakt en ontvang je een beloning.

Alle toepassingen die we aanbieden zijn wetenschappelijk getest en gevalideerd, als zeer betrouwbaar.

Ook in de toekomst blijven we nieuwe toepassingen toevoegen aan de GoLiveClip oplossing, die bij kunnen bijdragen aan onze gezondheid, ons prettig en veilig laten voelen. Altijd en overal!

Ledenvoordeel

Leden van Zorgboogextra ontvangen maar liefst 15% korting op de GoLiveClip! Bovendien betalen leden geen verzendkosten.

Klik op de link rechts in beeld om de GoLiveClip te bestellen en gebruik te maken van de korting.

GoLiveClip Collage.jpg

 

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer