Ledenvoordeel

Heerlijke gezonde maaltijden thuisbezorgd

Met de Vers aan Tafel-maaltijden geniet u van een heerlijke, gezonde maaltijd zonder zelf te koken. De maaltijden typeren zich door het herkenbare Hollandse karakter. Zo kookt Vers aan Tafel met authentieke recepturen, zoals thuis maar dan in grote pannen. De maaltijden zijn gemakkelijk te bereiden in de oven of magnetron en bewaart u in de vriezer. Dat is op elk gewenst moment gemakkelijk aan tafel!

Veel keuze
Op de menukaart staan ruim 160 maaltijden, soepen en desserts. U kunt kiezen uit typische Hollandse gerechten of maaltijden uit de internationale keuken. Volgt u een (medisch) dieet, dan kunt u via de eetlabels gemakkelijk uw weekmenu samenstellen of vraag vrijblijvend en gratis de diëtiste van Vers aan Tafel om advies.

Gratis thuisbezorgd
Vanaf zes maaltijden worden de maaltijden gratis bij u thuisbezorgd op een vaste dag in de week. U kunt elke week uw maaltijden bestellen, maar dat hoeft niet. Het is geen abonnementsvorm, u  kunt dus zelf bepalen hoeveel en hoe vaak u besteld. De maaltijden zijn minimaal twee maanden houdbaar in de vriezer.

Leden beoordeelden Vers aan tafel met een 8,3!
In 2017 beoordeelden de Zorgboogextra-leden de maaltijden van Vers aan Tafel met het cijfer: 8.3. Ervaar het zelf met de unieke proefactie. U betaalt eenmalig €3.75 per maaltijd als u kiest voor een proefbox met zes verschillende themamaaltijden.
 
Al vanaf €4,70 per maaltijd! 
Vers aan Tafel biedt maaltijden, soepen en desserts. De maaltijden kunt u vanaf zes stuks bestellen. Soepen en desserts kunt u vanaf drie stuks bestellen, gecombineerd met maaltijden.
- Maaltijden vanaf €4,70 
- Soepen vanaf €1,25
- Desserts vanaf €0,75

U kunt voordelig kennismaken met Vers aan tafel voor slechts €14,99.
Wilt u vers aan tafel zelf eens uitproberen? Vraag dan via onderstaand formulier een proefpakket aan. U krijgt dan 3 maaltijden voor slechts €14,99.

Ledenvoordeel

Als lid van Zorgboogextra krijgt u standaard 5% korting op uw maaltijden bij Vers aan Tafel (m.u.v. de proefbox). U bestelt dus al maaltijden vanaf €4,70!

Woont u in de gemeente Helmond, dan kunt u mogelijk een beroep doen op subsidie van €2,20 per volledige maaltijd. Bel 14 0492 voor meer informatie hierover of om u aan te melden bij de gemeente.

Bestel
Wilt u uw eerste bestelling plaatsen? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Via het formulier kunnen wij uw ledenvoordeel verwerken. Vers aan Tafel neemt contact met u op!

Liever bellen? Vergeet dan niet te vermelden dat u lid bent van Zorgboogextra en geef de actiecode Fijn518 door, zodat wij het ledenvoordeel kunnen verrekenen.

Vers aan Tafel

Nadat u het formulier heeft ingediend, neemt Vers aan Tafel contact met u op

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer