Ledenvoordeel

Personenalarmering

Met Personenalarmering kunt u, 24 uur per dag, zeven dagen per week, vanaf elke plek in huis iemand waarschuwen als dat nodig is.

Met één druk op de knop heeft u contact met de professionele verpleegkundige van onze Zorgcentrale. Bijvoorbeeld als u bent gevallen of onwel bent geworden. Wij sturen direct iemand naar u toe om te helpen. Onze personenalarmering kent ook enkele extra toepassingen zoals een trekschakelaar in badkamer/toilet, een rook- en brandmelder, inbraakalarm en valdetector. Extra zekerheid voor een veilig gevoel.

Abonnementen

U kunt kiezen uit verschillende abonnementen:

  • Abonnement 1:  € 17,00 incl. BTW

Met 3 eigen contactpersonen die binnen 30 minuten aanwezig kunnen zijn. De Zorgboog wordt niet ingezet voor opvolging van een alarmoproep.

  • Abonnement 2:  € 19,00 incl. BTW

Met 2 eigen contactpersonen, aansluitend als 3e contactpersoon opvolging door de Zorgboog.

Het abonnement is inclusief de kosten van 2 alarmopvolgingen per jaar, bij 3 of meer opvolgingen worden de kosten doorberekend als u géén zorgindicatie heeft. Wij zullen dan een zorgindicatie adviseren.

Een sleutelkluis aan huis is bij dit abonnement verplicht.

  • Abonnement 3:  € 22,00 incl. BTW (voor leden Zorgboogextra: € 20,00  incl. BTW)

De Zorgboog is automatisch opvolger bij een alarmoproep, er worden geen eigen contactpersonen ingevuld.

Het abonnement is inclusief de kosten van 2 alarmopvolgingen per jaar, bij 3 of meer opvolgingen worden de kosten doorberekend als u géén zorgindicatie heeft. Wij zullen dan een zorgindicatie adviseren.

Een sleutelkluis aan huis is bij dit abonnement verplicht.

Eenmalige kosten:

Bij dit abonnement worden er éénmalige aansluitingskosten van €57,50 in rekening gebracht. Spoedaansluiting binnen 24 uur op werkdagen €115,00.

Extra's:

De volgende artikelen die als extra worden aangeschaft betaalt u eenmalig en worden uw eigendom. U kunt gebruik maken van een extra hals-/polszender voor  €75,00. Wij adviseren u graag en uiteraard kunnen wij een veilige sleutelkluis leveren tegen een bedrag van €39,95 excl. montage. (Montagekosten sleutelkluis €25,00 incl. BTW) Bent u reeds in het bezit van een sleutelkluis dan is het laatst genoemde niet voor u van toepassing. U kunt er ook voor kiezen het door ons geleverde sleutelkluisje zelf op te hangen. Natuurlijk mag u ook altijd zelf een (ander type) sleutelkluisje aanschaffen. Indien u van een ander type/zelf aangeschaft sleutelkluisje gebruik wil maken, dan zal deze niet door ons gemonteerd worden.

Bekijk hier de folder

Personenalarmering.jpg

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer