Ledenvoordeel

Bonbons gevuld met een gezonde boodschap

In samenwerking met de gynaecologen van het Vrouw Moeder Kind-centrum en de afdeling Diëtetiek van het Máxima Medisch Centrum heeft ontwerper Naomi Jansen een bijzonder product ontwikkeld speciaal voor zwangere vrouwen. Chocobombes zijn bonbons gevuld met een gezonde boodschap. 

Veel vrouwen krijgen te maken met 'food cravings' tijdens de zwangerschap, een intens verlangen naar een bepaald soort voedsel. Chocobombes vervult dit verlangen en is een echte traktatie. Deze traktatie is gevuld met een gezonde boodschap, de vullingen van de bonbons zijn met zorg samengesteld en bevatten de voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de zwangerschap. Tijdens de zwangerschap is het goed om extra aandacht te schenken aan gezonde voeding. Dit is van belang voor de ontwikkeling van de baby, maar ook voor het welzijn van de aanstaande moeder. Chocobombes zal de vrouw op een lekkere manier door haar zwangerschap heen leiden, terwijl ze geïnspireerd wordt om gezond en gevarieerd om te gaan met de dagelijkse voeding. 

Voor elk trimester in de zwangerschap is er een doosje met 3 verschillende bonbons, gevuld met de voedingsstoffen ondersteunend aan de betreffende fase van de zwangerschap. De vullingen van Chocobombes hebben bijzondere smaken en spannende combinaties. Deze zijn niet alleen gebaseerd op smaakbeleving, ook de wisselwerking tussen twee verschillende voedingsstoffen speelt hierin een rol. Het eerste trimester heeft bijvoorbeeld een bonbon gevuld met spinazie en sinaasappel. Foliumzuur uit spinazie verkleint de kans op geboorteafwijkingen en vitamine C uit sinaasappel bevordert de opname van foliumzuur. Op deze manier draagt Chocobombes bij aan het creëren van bewustwording over het belang van gezonde voeding tijdens de zwangerschap.

Bestel hier jouw Chocobombes voor jezelf of geef ze cadeau!
Lid van Zorgboogextra? Dan ontvang je 15% korting! (kortingscode: zorgboog)

Chococombes2.jpg

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer