Ledenvoordeel

Gesprekken

Heb je al een tijd het idee ‘dat het anders moet’ maar je weet niet hoe? Je voelt je overvraagd en tegelijkertijd niet genoeg uitgedaagd. Je zit in een schijnbaar zinloos bestaan en wilt een voor jou waardevolle zin ontdekken. Het lukt je niet om je leven op een meer positieve manier te ‘reframen‘. Je zit in een fase van rouw en verlies.

Dan is counseling wellicht iets voor jou. In een kortstondig traject van minimaal 3 gesprekken gaan we jouw ‘probleem’ verhelderen en kom je tot een actieplan. Wat kun je van mij verwachten? Ik luister actief naar je met een houding van empathie, onvoorwaardelijke acceptatie en congruentie. Verder help ik je gevoelens en emoties te verwoorden en gedachten en achterliggende overtuigingen boven water te krijgen. Daardoor krijg je meer inzicht in de invloed van hen op je huidige situatie. Geleidelijk aan neem jij de regie (weer) in handen waarmee de ‘problem state’ verandert in een ‘present state’.

Counseling is een laagdrempelige professionele vorm van psychosociale hulpverlening waarbij er geen doorverwijzing van de huisarts nodig is en een groot gedeelte in de aanvullende verzekering door veel zorgverzekeraars vergoed wordt.

Ledenvoordeel

Het traject begint met een intake gesprek (tegen hetzelfde tarief als de andere gesprekken) van 1,5 uur. Daarin maken we kennis, bespreken de informed consent, de huidige problematiek en het ‘hoe verder’.

Tarief: €50,00 voor leden en €65,00 voor niet-leden per gesprek van 1,5 uur. Er wordt na afloop van het gesprek als betalingsbewijs een factuur met alle benodigde informatie meegegeven die je zelf bij je zorgverzekeraar (zie hieronder) kunt declareren.

De gesprekken worden in de aanvullende verzekering met dekking voor alternatieve/complementaire geneeswijzen en/of therapieën geheel of gedeeltelijk vergoed door de volgende verzekeraars: CZ groep (CZ, CZ direct, DeltaLoyd, Ohra), Menzis (Menzis en Anderzorg), Achmea groep (Zilveren Kruis, Avero, FBTO en OZF), ONVZ (ONVZ waaronder ook VvAA en PNO zorg) en de VGZ koepel (Univé, bewuzt, IZZ, IZA, Zekur.nl, UMC en VGZ).

Voor vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering betalen cliënten geen eigen risico.

 

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer