Ledenvoordeel

Elke dag je eigen dag

Mekander, het alternatief in de thuiszorg, biedt de kans om uw leven zoveel mogelijk in te richten zoals u dat wenst. Want juist als zorg nodig is wilt u zoveel mogelijk grip houden op het dagelijkse leven. Door onze aanpak kunt u bewust kiezen voor de zorgverlener bij wie u zich prettig voelt en voor de zorg die aansluit bij wat nodig is. U houdt dus een bepaalde stem in hoe passende zorg er voor u uitziet. Want niemand weet beter wat bij u past dan u zelf.

Bij Mekander gaat het om de wederzijdse klik; niet alleen u laat uw stem horen, ook de zorgverlener kiest bewust. De zorgverleners van Mekander zijn namelijk allemaal zelfstandige professionals. Ze hebben de ruimte om hun werk zoveel mogelijk in te richten op de manier die bij hen past. De vrijheid en de verantwoordelijkheid die zij als zelfstandige hebben, zorgen ervoor dat zij hun werk doen met grote persoonlijke betrokkenheid. En dat merkt u of het nu gaat om persoonlijke verzorging, verpleegkundige zorg, hulp in de huishouding of begeleiding.

Mekander is de schakel tussen u als klant en de zorgverlener. Met oog voor uw wensen bieden wij persoonlijke dienstverlening met de hoogste kwaliteit in een voor u vertrouwde omgeving. Mekander maakt de optimale match tussen persoonlijke wensen, zorgvraag en de zorgverlener die het beste bij u past. Zo houdt u zelf de regie in handen.

Naast de kosten van de zorgverlening betaalt u eenmalig 89 euro bemiddelingskosten aan Mekander. Mekander bekijkt samen met u hoe de zorg het beste te financieren is. Dit kan middels eigen betaling of een Persoonsgebonden Budget (PGB). In sommige gevallen zijn er ook andere mogelijkheden.

Ledenvoordeel

Gratis intake gesprek!
Voor meer informatie: www.zorgvoormekander.nl of 06-83595600

 

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer