Ledenvoordeel

Schouder- en nekpijn, hooikoorts, hoofdpijn, verminderde concentratie, slaapproblemen, buikklachten, voortdurend moe, snel boos of verdrietig, niet lekker in je vel, enzovoort.
Soms is het verstandig om bij klachten medicijnen in te zetten, maar meestal worden daarmee alleen symptomen onderdrukt. De oorzaak van de klacht blijft vaak (sluimerend) bestaan.

Shiatsu-therapie
Bij Shiatsu worden dezelfde punten gebruikt als bij acupunctuur, maar er worden geen naalden gebruikt. Met zachte druk van duimen, handen, voeten, ellebogen of knieën worden energie-blokkades in het lichaam opgeheven en wordt het lichaam uitgenodigd tot het zelf herstellen van de klacht. Vaak wordt bloesem- en aromatherapie ingezet om de behandeling te versterken. De Dorn methode wordt toegepast bij beenlengteverschil en bekkenscheefstand. Bij de behandeling krijgt u voedings- en leefstijladviezen en oefeningen om thuis te doen.

Een shiatsu behandeling duurt ruim 1 uur. Na 4 behandelingen is meestal een duidelijke verbetering van de klachten merkbaar.

Stoelmassage
Als onderdeel van de behandeling wordt vaak gebruik gemaakt van een Shiatsu-stoel. 

Stoelmassage kan ook als losse behandeling worden geboekt, hiervoor zijn de kosten €15,00. Losse stoelmassages duren ongeveer 20 minuten en worden niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Ledenvoordeel

Het reguliere tarief voor een shiatsu-behandeling is € 60,00. Leden van Zorgboogextra betalen € 55,00.

De behandeling wordt in de aanvullende verzekering door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed. Raadpleeg de eigen zorgverzekering voor de voorwaarden en de hoogte van de vergoeding.

 

 

 

 

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer