Ledenvoordeel

Thuiszorgwinkel

Leden van Zorgboogextra ontvangen korting bij de thuiszorgwinkel.
Het aanschaffen van een hulpmiddel is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Via onze website heeft u toegang tot meer dan 1400 verschillende hulpmiddelen. Voor elke ruimte in huis bestaan hulpmiddelen, die eraan bijdragen dat u langer zelfstandig, maar vooral comfortabel thuis kunt blijven wonen. Tevens beschikken wij over een ruim assortiment kraamartikelen.

Winkel
Voor de aanschaf van bepaalde hulpmiddelen zoekt u wellicht naar persoonlijke begeleiding en een deskundig advies op maat. Speciaal daarvoor hebben wij een mooi ingerichte winkel, waar onze adviseurs voor u klaar staan. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het maken van een keuze voor een bepaald hulpmiddel, maar ook voor het aanmeten daarvan. Een sta-op-stoel op maat, kan bijvoorbeeld uitsluitend door gecertificeerde adviseurs aangemeten worden. Uiteraard zijn onze adviseurs volledig op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van deze hulpmiddelen.

Langer Thuis Wonen Huis
Op onze website kunt u kennis maken met het (digitale) Langer Thuis Wonen Huis. Het huis geeft per ruimte inzicht in de mogelijkheden die er zijn om hulpmiddelen in te zetten.

Adres winkel
Wanneer u in de gelegenheid bent om onze winkel te bezoeken, dan is dat zeker de moeite waard. Hoewel wij een breed assortiment tentoonstellen in onze winkel is het voor ons ondoenlijk om alle producten van de website op voorraad te hebben. Wanneer u onze winkel wilt bezoeken voor een specifiek product doet u er verstandig aan om vooraf even te bellen.

Zorgboog Thuiszorgwinkel
Kanaaldijk Noordoost 18
5701 SB  Helmond

Openingstijden
maandag      : 09.00 - 17.00 uur
dinsdag         : 09.00 - 17.00 uur
woensdag     : 09.00 - 17.00 uur
donderdag    : 09.00 - 17.00 uur
vrijdag           : 09.00 - 17.00 uur
zaterdag        : 10.00 - 14.00 uur
zondag          : gesloten

Ledenvoordeel
Als lid van Zorgboogextra ontvangt u een korting van 10% op de aanschaf van een artikel. In de Thuiszorgwinkel ontvangt u deze korting op vertoon van uw ledenpas. Op de webshop kunt u op de afrekenpagina de code ‘zorgbooglid’ invoeren. Wanneer u vervolgens op ‘couponcode gebruiken’ klikt ziet u dat de korting in mindering wordt gebracht op het te betalen bedrag. Let op deze korting geldt niet bij acties.

 

 

 

 

 

 

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer