Ledenvoordeel

Verder na een verlies

Verlies van een dierbare, van werk, van gezondheid of andere verliezen in je leven. Een ingrijpend verlies raakt je in de kern van je bestaan. Het brengt je leven uit balans.

Je krijgt te maken met heftige gevoelens en gedachten. Rouwreacties bepalen je leven. Je bent de controle kwijt en voelt je hulpeloos. Het geloof in jezelf en je gevoel van eigenwaarde zijn verminderd. Je ervaart het verlies als onrechtvaardig. Je toekomstperspectief is plotseling veranderd. Misschien herken je iets hiervan in jouw persoonlijke situatie.

Je zoekt weer houvast en een nieuw toekomstperspectief. Het proces van rouwen is voor iedereen verschillend. Misschien kan ik dan een stukje op je pad meelopen. Zodat je weer verder kan in jouw leven.

Ik ben Lianne Voncken en heb een praktijk voor verliesbegeleiding en heb jarenlange ervaring als maatschappelijk werker in begeleiding bij verlies en rouw. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd gericht op verlies, rouw en trauma en mij hierin gespecialiseerd. Ik bied je deskundige begeleiding bij het hervinden van je eigen kracht en nieuw perspectief en houvast in je leven.

Maak eens vrijblijvend kennis met mij. Samen kijken we dan of ik iets voor je kan betekenen: als lid van Zorgboogextra is dit kennismakingsgesprek gratis.

Mocht je de begeleiding daarna willen starten: bij een aanvullende zorgverzekering via de zorgverzekeraar krijg je vaak (gedeeltelijke) vergoeding. Ook zijn werkgevers vaak bereid ( een deel van) de kosten te betalen.

Lianne Voncken.jpg

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer