Ledenvoordeel

Zorgverzekering via VGZ

Zorgboogextra vindt het belangrijk dat leden een zorgverzekering kunnen afsluiten die bij hen past. Op deze pagina leest u meer over de zorgverzekering via VGZ, speciaal voor leden van Zorgboogextra. Wat zijn de voordelen? Welke diensten biedt deze zorgverzekeraar aan? Hoe komt u in contact met VGZ?

8% korting op de basisverzekering
Leden van Zorgboogextra betalen  € 106,90 voor een basisverzekering (Ruime Keuze) via VGZ. Dit betekent dat u een collectiviteitskorting krijgt van 8% ten opzichte van individueel afgesloten zorgverzekeringen bij VGZ.

15% korting op aanvullende verzekeringen
Leden van Zorgboogextra krijgen 15% korting op de aanvullende verzekeringen van VGZ. U heeft keuze uit de aanvullende verzekeringen Goed, Beter en Best.

10 dagen extra vergoeding voor vervangende mantelzorg
Mantelzorgers zijn mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, vriend of kennis. Mantelzorgers hebben soms een adempauze nodig. Een mantelzorgvervanger neemt dan een aantal dagen de taken over. Afhankelijk van welke aanvullende verzekering (Goed, Beter of Best) u heeft, varieert dit tussen 15 en 25 dagen per jaar. Dit zijn 10 dagen extra, bovenop de reguliere vergoeding.

€150,- extra preventiebudget
VGZ vergoedt cursussen en trainingen ter bevordering van de gezondheid en/of voor het leren omgaan met een ziekte. Denk aan een cursus ‘Omgaan met dementie’, een EHBO- of reanimatiecursus of leefstijlchecks. Maar ook advies en begeleiding van een gewichtsconsulent of sportgeneeskunde en preventieve vaccinaties als u naar het buitenland gaat. Via de aanvullende verzekeringen Goed, Beter en Best heeft u hiervoor een budget van € 350,- tot € 650,-. Dit is € 150,- extra, bovenop de reguliere vergoeding. Het volledige aanbod dat wordt vergoed is te vinden op de website van VGZ.

Eerste jaar gratis lidmaatschap Zorgboogextra voor nieuwe verzekerden
Het gratis lidmaatschap 2018 geldt voor nieuwe verzekerden die in het collectief van Zorgboogextra een aanvullende verzekerding Goed, Beter of Best afsluiten. In het tweede kwartaal van 2018 worden de lidmaatschapskosten per huishouden op uw rekening gestort.

Bereken uw premie

Welke zorgverzekering past bij u?
U heeft uw keuze nog niet kunnen maken? Aon helpt u graag. U kunt gebruik maken van onze  onze praktische Online Vergelijker. U kunt ook bellen voor advies. Binnen enkele minuten weet u welke zorgverzekering het beste bij u past.

Online vergelijker

Het telefoonnummer van de Zorgvraagbaak is: 088 – 810 81 03 (normale gesprekskosten)

Contact VGZ
0900 – 84 90

Bereikbaar van:
08.00 - 21.00 uur (ma t/m vr)
10.00 - 14.00 uur (za)

 

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer