Ledenvoordeel

Advies en ondersteuning in het zorgdoolhof
De afgelopen jaren is er veel veranderd in de regelgeving en financiering van de gezondheidszorg. "Voor mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben, bijvoorbeeld bij het langer zelfstandig thuis wonen, is het vaak ingewikkeld daarin de juiste weg te vinden", aldus Marieke van der Hoff-van der Burgt. "Als onafhankelijk zorgmakelaar kan ik daarbij adviseren en ondersteunen."

Onafhankelijk advies
Marieke is sinds 1 september jl. actief als zorgmakelaar, een functie mogelijk gemaakt door ledenorganisatie Zorgboogextra en zorgorganisatie de Zorgboog. Beide organisaties besloten de handen ineen te slaan om mensen wegwijs te maken in het doolhof aan wet- en regelgeving, instanties, dienstverleners en zorgproducten. "Mensen worstelen met vragen als 'Waar moet ik beginnen, wat heb ik eigenlijk precies nodig, onder welke regeling valt dat en hoe wordt dat gefinancierd?'. Ik ga met de mensen in gesprek en samen maken we wensen, behoeften en verwachtingen inzichtelijk. Ik bekijk vervolgens welke producten en/of diensten hierop het beste aansluiten. Als zorgmakelaar ben ik onafhankelijk. Dat betekent dat ik niet alleen de Zorgboog, maar ook andere zorgaanbieders bekijk, om mijn advies zo goed mogelijk bij de persoonlijke situatie van de mensen aan te laten sluiten. Uiteraard maakt men uiteindelijk zelf een keuze."  

Ondersteuning nodig?
Heeft u of uw familie(lid) zorg en ondersteuning nodig en wilt u daarover graag in gesprek met Marieke? Neem dan contact op met de zorgcentrale van de Zorgboog, via telefoonnummer 0900 899 8636.

Ledenvoordeel
Voor leden van Zorgboogextra zijn de diensten van de zorgmakelaar gratis. Bent u (nog) geen lid en wilt u toch gebruik maken van ondersteuning door de Zorgmakelaar dan kunt u per direct lid worden van Zorgboogextra voor maar €18,50 per jaar. Geen lid en wel gebruik maken van de Zorgmakelaar? Dan betaalt u €75,- per uur exclusief BTW.

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer