Ledenvoordeel

Mindfulness online!

Iedereen heeft het druk, druk, druk. In je hoofd, op het werk, cursussen, vergaderingen… Met de gratis app Mindfulness Plus FREE bepaal je zelf wanneer, hoe vaak en waar jij je rust vindt.

Er is geen ingewikkelde training, vaste wekelijkse afspraak of moeilijke theorie nodig om bewuster in het leven te staan. Download de Mindfulness Plus FREE App en oefen aandachtig leven aan de hand van een helder opgebouwde lesstructuur, toegankelijke meditaties en de Motivator om jouw ritme te bepalen.

Er is meer…

Naast deze app, brengen we ook de volledige mindfulnesstraining bij jou thuis! Met het Mindfulness Plus Pakket kun je vanuit je luie stoel helemaal zen worden. Je volgt online de lessen voor maar 25 euro per les en voor jou als Zorgboog Extra lid, ontvang je 10% korting op dit pakket. Met persoonlijke online coaching word je laagdrempelig en eenvoudig op weg geholpen naar meer rust! Klik hier voor het complete Zorgboogextra aanbod.

Aanmelden

Meld je hier aan voor een gratis live online opstartsessie. 

Bij de volgende 4 online sessies mogen leden van Zorgboogextra gratis kennis maken met mindfulness:

- Vrijdag 1 december van 13:30 - 14:30 uur

- Maandag 18 december van 19:00 - 20:00 uur

- Woensdag 10 januari van 16:00-17:00 uur

- Dinsdag 20 februari van 19:00 - 20:00 uur

Klik hier om direct met de online training te beginnen.

De kortingscode is ZBE17 bij het aankopen van het Mindfulness Plus Pakket. Let op! Deze code wordt gecontroleerd en is alleen te gebruiken voor Zorgboogextra leden. Nog geen lid? Meld je dan hier aan en ontvang de korting alsnog!

Nieuwsgierig? Op deze pagina bekijk je de introductievideo (speciaal voor Zorgboogextra leden!) en zie je hoe online mindfulness werkt!

Mindfulness toepassen in je dagelijks leven? Volg onze vlog.Schets Fijn.png

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer