Ledenvoordeel

Mindfulness online!

Iedereen heeft het druk, druk, druk. In je hoofd, op het werk, cursussen, vergaderingen… 

Wil jij in 6 weken leren om op een andere, effectievere manier om te gaan met lastige situaties, stress, sombere buien, piekergedachten en onprettige emoties? Dan is de Live Mindfulness Onlinetraining perfect voor jou!

Online training

De Live Mindfulness Online training bestaat uit zes live online lessen die je via uw telefoon, laptop of tablet kunt volgen op de plek die u kiest. Tijdens de Live online lessen maak je op ontspannen wijze kennis met Mindfulness. Er wordt voldoende ruimte gecreëerd om jouw ervaringen (anoniem) te delen met de andere groepsleden en jouw vragen te stellen.

Clooser2 kan je tijdens de Live Mindfulness Online training extra ondersteunen met persoonlijke feedback en individuele gesprekken (online of bij Clooser2). Verdiepend, persoonlijk en afgestemd op het doel dat je wilt bereiken!

In samenwerking met Clooser2 worden deze Live Mindfulness Online trainingen georganiseerd. Voor meer informatie en de actuele trainingsdata bekijk de website van Clooser2.

Wat is Mindfulness?

Leer in 6 weken tijd omgaan met stress door middel van de Live Mindfulness Online training. Je wordt op een laagdrempelige manier begeleid naar een meer ontspannen leven. Met de oefeningen leer je gedachten los te laten en op de door jouw gekozen momenten aandacht te hebben voor jezelf. Je past alles meteen toe in je werk en dagelijks leven, want juist in stressvolle of onzekere tijden is het fijn de zekerheid en kracht in jezelf te ervaren!

Ledenvoordeel

Live Mindfulness Online training (6 lessen)
€90 voor niet leden
€76,50 voor leden

Aanvullend op de online training kun je kiezen voor verschillende extra ondersteuning:

Schriftelijke feedback
Individuele Mindfulness training
3 coachings gesprekken

Ook op deze persoonlijke extra ondersteuning ontvangt je 15% korting

Mindfulness toepassen in je dagelijks leven? Volg onze vlog.

https://youtu.be/A91j6CNcqGM

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer