Ledenvoordeel

Speciaal voor jou een mooie korting!

Iedereen weet dat sporten gezond is, dat hoeven wij je niet meer uit te leggen. BedrijfsFitnessOnline wil het sporten graag extra stimuleren door het nóg leuker te maken. Je krijgt namelijk een korting op je abonnementsgeld van je favoriete sportschool! Waar heb ik dit aan te danken, denk jij? Nou, gewoon omdat wij onze klanten graag een leuk voordeel willen bieden.

Waar kan ik terecht?
De partners van BedrijfsFitnessOnline zijn gevarieerd en vind je dan ook door heel Nederland. Zo is er voor iedereen wel wat. Alle sportscholen die zijn aangesloten vind je op onze handige locatiekaart. Neem dus snel een kijkje en klik hier!

Wat kost het?
Jouw prio is sporten, die van ons is dat je dit zo voordelig mogelijk kan doen. Hier vind je de gereduceerde prijzen die wij speciaal voor jou hebben geregeld bij de aangesloten sportscholen.

Ledenvoordeel
Om gebruik te maken van dit ledenvoordeel dien je de laatste drie cijfers van je lidmaatschapsnummer in te voeren bij 'referentiecode' op het aanmeldformulier.

Hoe meld ik me aan?
Enthousiast? Meld je dan direct aan! (vul in het veld "referentienummer" de laatste drie cijfers van je lidmaatschapsnummer in om gebruik te maken van de korting). Sport je al bij één van de partners? Meld je dan aan als bestaand lid en je abonnement wordt omgezet naar het voordeligere tarief (Let op de ingangsdatum van uw lidmaatschap bij de sportschool start opnieuw).

Alle voordelen op een rij

  • Altijd korting op het particuliere abonnement
  • Landelijke dekking met verschillende partners
  • Ook als je al lid bent, kun je overstappen op de korting
  • De korting geldt ook voor één of meerdere introducés

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer