Ledenvoordeel

Voordelig naar de sportschool

Je wilt (meer) gaan sporten, maar het komt er niet van. Een bekend probleem bij velen onder ons. Geen tijd, te duur of gewoonweg sporten niet leuk vinden. Al deze redenen zorgen ervoor dat je de stap telkens net niet neemt om eens bij een sportcentrum naar binnen te lopen.  Nu is het tijd voor verandering…

Ongeveer 54% van de volwassen mannen en 43% van de vrouwen kampt met overgewicht.  66% van de Nederlanders heeft onvoldoende beweging. Steeds meer mensen zien het belang van jezelf fit en vitaal voelen en een gezond eet- en beweegpatroon wordt steeds belangrijker.

Ledenvoordeel

Kies uit meer dan 200 hoogwaardige sportscholen door heel Nederland, waaronder 40 Fitland locaties en +/- 170 partnerlocaties. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Zo sport je super voordelig bij een locatie naar keuze. Fitland biedt een breed scala aan sport – en ontspanningsactiviteiten aan om nu aan de slag te gaan. 

Vanaf 1 januari 2019 gelden onderstaande tarieven:

Onbeperkt sporten:                   €38,95 per maand* (uw voordeel is 9 euro per maand)
1x per week sporten:                €30,94 per maand*

*Let op de abonnementen worden 2 wekelijks afgeschreven middels een automatische incasso. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. 

Willen uw kinderen ook sporten? Onderstaand abonnement kan gekoppeld worden aan een onbeperkt sporten abonnement:

  • KidsDeal:       € 9,95 per maand (t/m 17 jr)

Bij alle nieuwe aanmeldingen, worden eenmalig registratiekosten (€14,95) in rekening gebracht.

Alle bovengenoemde abonnementen zijn maandelijks opzegbaar! 

Hoe maak je gebruik van het voordeel?

Klik in het rechterkader op het veld "Gebruik dit voordeel". Nadat u uw lidmaatschap nummer heeft ingevoerd ontvangt u de code en de link waar u kunt inloggen om gebruik te maken van dit voordeel.

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer