Ledenvoordeel

Kom in beweging!

Fitavie is een innovatief online beweegprogramma, gericht op het versterken van de zelfredzaamheid van ouderen. Fitavie is een coach die u en/of uw naaste elke dag helpt bij bewegen. En dat op een leuke, laagdrempelige en slimme manier. U kunt zelf aangeven welke dagelijkse handelingen belangrijk zijn om te doen en te blijven doen en wat de mogelijkheden en/of beperkingen zijn. Fitavie maakt automatisch een (op maat) uitdagend en leuk week- of maandprogramma.

Voor wie

Fitavie kan door iedereen gebruikt worden maar is speciaal gemaakt voor ouderen, voor ouderen met een vorm van dementie en voor zorgverleners & mantelzorgers.

Alles in één intelligente app

Fitavie is handig, logisch en slim! Dit alles vormgegeven in een eenvoudig en leesbaar scherm. Zo kan iedereen, zonder eerst uitgebreid te moeten studeren hoe alles werkt, in een handomdraai aan de slag. De hoeveelheid aan slimme technologie is zo toegepast dat hoe vaker u Fitavie gebruikt, hoe meer u de voordelen er van merkt. Klik hier voor meer informatie over de app.

Oefeningen

Fitavie heeft een uitgebreide bibliotheek met meer dan 100 oefeningen en ruim 160 variaties. Oefeningen zijn gericht op balans, kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, maar ook op fijne motoriek. De intensiteit van de meeste oefeningen varieert van licht tot intensief. Het handige is dat Fitavie u (op basis van uw profiel) zelf voorstellen doet voor een programma en dat u geen kennis van bewegen nodig heeft om tot een leuk en op maat gericht programma te komen. Uw eigen keuze voor dagelijkse activiteiten staat centraal en niet de oefeningen op zich.

In blokken van maximaal 3 x 10 minuten per dag past ieder beweegschema zo prima in uw eigen dagritme. 

Ledenvoordeel

Als lid van Zorgboogextra ontvangt u 50% korting op uw abonnement. U betaalt dus slechts €1,99 per maand.

Hoe maak ik gebruik van dit voordeel?

Klik in het rechterkader op het veld "Gebruik dit voordeel". Nadat u uw lidmaatschap nummer heeft ingevoerd wordt u automatisch doorverwezen naar een beveiligde pagina waar u het abonnement met 50% korting kunt afsluiten.

fitav met ondertitel.jpg

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer