Ledenvoordeel

Wandel voetbal

Walking Football is een leuke en gezellige manier voor zowel mannen als vrouwen die kennis willen maken met de voetbalsport, of een reeds stopgezette carrière willen hervatten. Deze voetbalvariant richt zich op de 60-plussers maar ook als de 60 in het vizier komt dan kunt u meedoen! Walking Football hanteert dezelfde regels als het reguliere voetbal met een aantal uitzonderingen. Behalve dat er niet mag worden gerend, is er geen buitenspel en zijn er geen keepers. Niet rennen houdt in dat er altijd één voet aan de grond blijft. Ook mogen er geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. De spelregels zijn bedoeld om de fysieke belasting laag te houden zodat blessures worden voorkomen. De afmetingen van het veld zijn 25 bij 40 meter en er wordt 6 tegen 6 gespeeld zonder keepers. Er zijn twee teams waarbij u kunt aansluiten:

De Old Stars Helmond trainen wekelijks op dinsdagochtend vanaf 9:45 uur op sportpark Houtsdonk, Heeklaan 21 in Helmond. De trainingsduur is ongeveer 1,5 uur.

Kosten
€50,- per jaar (inclusief koffie/thee voor- en na de training)

Datum en tijd
Wekelijks op dinsdagochtend vanaf 9:45 uur – 11:30 uur

Locatie
Sportpark Houtsdonk
Heeklaan 21
Helmond

De Old Stars R.K.S.V. Mierlo-Hout trainen wekelijks op donderdag chtend vanaf 9:45 uur op sportpark Houtsdonk, Heeklaan 21 in Helmond. De trainingsduur is ongeveer 1,5 uur.

Kosten
€2,- per training (inclusief koffie/thee voor- en na de training)

Datum en tijd
Elke donderdag van 9:45 uur – 11:30 uur

Locatie
Sportpark de Beemd
Wilgenhoutstraat 2
Helmond

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Kristian van den Nouwlant van Jibb+ op  06 – 290 464 99.Wandelvoetbal 1.jpg

Vul uw lidnummer in

Voor deze actie is uw lidmaatschap nummer verplicht. Vul deze hieronder in en klik op op controleer.

Controleer